Zeepkettingen zijn decoratief, laten een ruimte lekker ruiken en zijn ook nog eens nuttig in het gebruik. Ze zijn te koop in verschillende winkels of op braderieën. Veel leuker is het echter om er zelf één te maken. Als je precies wilt weten hoe dit in zijn werk gaat, kun je een workshop zeepketting maken volgen.

Voor wie?

De workshop zeepketting maken is voor iedereen geschikt. Iedereen die het leuk vindt om creatief bezig te zijn kan deelnemen. Extra gezellig is het om de workshop in groepsverband te volgen. Denk hierbij aan een vrijgezellenfeest, teambuilding of een kinderfeestje.

Wat houdt het in?

Tijdens de workshop zeepketting maken krijg je diverse zeepjes tot je beschikking. Deze zijn er in allerlei kleuren en vormen. Meestal zijn ze zelf gemaakt door degene die de workshop geeft. Afhankelijk van je eigen voorkeur kies je een aantal zeepjes uit. Vervolgens kies je een lang touw of lint waar de zeepjes onder elkaar aan vast gemaakt dienen te worden. Tenslotte wordt de zeepketting versierd met snuisterijen zoals kralen bloemen, lintjes etc. Natuurlijk worden alle technieken geduldig uitgelegd en word je tijdens het gehele proces bijgestaan door een professionele begeleider.

Wil je ook een “gezonde” zeep? Check dan deze tutorial en maak zeep met natuurlijke ingrediënten. Het voegt wel een stevige moeilijkheidsgraad toe; maar het kan dus wel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *