Je kan al je creativiteit kwijt tijdens het maken van een zeepketting. Je ziet ze tegenwoordig op veel plaatsen te koop, maar zeg zou zelf:Een zeepketting zelf maken is toch veel leuker!

Wat heb ik nodig bij het maken van een zeepketting

zeep voor een zeepkettingAls je een zeepketting zelf wilt maken heb je in ieder geval lint of touw nodig. Erg leuk is het als je verschillende soorten hebt. Dan kan je afwisselen en jouw zeepketting heel origineel maken. Wanneer je kan en klare zeepjes wilt gebruiken, is het leuk als je verschillende figuurtjes en kleurtjes hebt. Voor het zelf maken van de zeep heb je uiteraard de middelen nodig voor het maken van zeep. In dit geval is een mal om het zeep in te doen of verschillende uitsteekvormpjes een aanrader.

Om gaatjes in de zeep te maken kan je gebruik maken van een sat├ęprikker. Het is leuk om gebruikt te maken van meerdere accesoires zoals kralen, schelpen en houten figuurtjes. Zo maak je jouw zeepketting uniek. Het zelf maken van de zeepketting is niet moeilijk. Het komt neer op het rijgen van de zeepjes en accesoires aan het touw of lint. De kunst is natuurlijk om de mooiste creaties te maken.

Een zeepketting zelf maken is leuk, maar wat kan ik ermee?

De zeepketting wordt opgehangen in het toilet, de woonkamer of in de badkamer. Dit geeft een heerlijke geur en ziet er ook nog eens erg leuk uit. Je kan de zeep natuurlijk ook ├ęcht gebruiken om je huid te verzorgen; maar dan gaat je ketting er wel aan natuurlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *